Start
Page 2
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Minder wonden op het gezicht

Snel en eenvoudig aan te brengen

Langdurige bescherming

Geen stugge huid

Makkelijk te verwijderen

Sport-Plus+

BESCHERMING VOOR HET GEZICHT

FIGHTING GEL

PREVENTIEVE

Sportplus+ Fighting Gel is een innovatief uniek product, speciaal ontwikkeld ter bescherming van het gezicht. De Fighting Gel verlaagt de wrijving van handen en gloves op het gezicht enorm en door de unieke ‘’multilayer’’ opbouw geeft het  een langdurige bescherming. De Fighting Gel bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediĆ«nten van een hoogwaardige kwaliteit. De Fighting Gel geeft geen irritatie op de huid, noch in de ogen. Het gelaat blijft tijdens het gebruik zacht en soepel aanvoelen.


Gebruiksaanwijzing

De Fighting Gel voor de training en/of wedstrijd ruim aanbrengen op het gezicht. Indien nodig in de rust herhalen. Eenvoudig te verwijderen en lost tijdens het douchen op.


Hoe werkt fighting gel?

Fighting gel is een unieke combinatie van vetten en oliƫn die elkaar niet afstoten maar ondersteunen. Hierdoor ontstaat een huidverzorging die beschermd maar niet irriteert.


Door de oxidatieve glijcomponenten in de gel ontstaat aan het oppervlak, door de reactie met zuurstof, een superdunne glijlaag. Wanneer deze glijlaag wordt verwijderd door contact met handen, handschoenen of  stugge kleding, zal het vrijgekomen laagje oxideren en wederom  een superdunne glijlaag vormen.

Deze ''multi-layer'' beschermingsstructuur is uniek in de wereld en biedt u de meest effectieve bescherming tegen verwondingen ontstaan door wrijving. Fighting Gel is speciaal ontwikkeld voor toepassing op het gezicht.