Start
Page 2
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Voorkomt ontstaan schaafwonden

Snel en eenvoudig aan te brengen

Langdurige bescherming

Geen stugge huid

Makkelijk te verwijderen

Sport-Plus+

BESCHERMING VOOR DE HUID

KUNSTGRAS GEL

PREVENTIEVE

Sportplus+ Kunstgras Gel is  een innovatief uniek product, speciaal ontwikkeld voor sporten op kunstgras sportvelden en droge harde grasvelden. De Kunstgras Gel heeft een unieke ‘’multilayer’’ structuur welke er voor zorgt dat er veel minder kans is op het ontstaan van schaafwonden. De Kunstgras Gel is makkelijk te verwijderen. De Kunstgras Gel bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediĆ«nten van hoogwaardige kwaliteit. De Kunstgras Gel geeft geen irritatie en de huid blijft tijdens het gebruik zacht en soepel aanvoelen.


Gebruiksaanwijzing

Om het ontstaan van schaafwonden te voorkomen de Kunstgras Gel ruim aanbrengen op heup, dijbeen, knie en elleboog. Indien nodig in de rust herhalen. De Kunstgras Gel is makkelijk te verwijderen. Na de wedstrijd lost de Gel tijdens het douchen volledig op.


Hoe werkt kunstgras gel?

Kunstgras gel is een unieke combinatie van vetten en oliƫn die elkaar niet afstoten maar juist ondersteunen. Hierdoor ontstaat een huidverzorging die optimaal beschermd maar niet irriteert.


Door de oxidatieve glijcomponenten in de gel ontstaat aan het oppervlak, door de reactie met zuurstof, een superdunne glijlaag. Wanneer deze glijlaag wordt verwijderd door contact met kunstgras zal het vrijgekomen laagje oxideren en wederom een superdunne glijlaag vormen.


Deze ''multi-layer'' beschermingsstructuur is uniek in de wereld en biedt u de meest effectieve bescherming tegen het ontstaan van schaafwonden.