Page 1
Start
Page 2
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

SportPlus+ beschikt over uitgebreide laboratoriumfaciliteiten. Hierdoor zijn wij instaat constant productvernieuwingen te ontwikkelen en te testen.


SportPlus+ richt zich op het ontwikkelen van significant betere producten ten opzichte van producten welke reeds op de markt zijn. Effectiviteit, kwaliteit en verhoging van het welzijn van de sporter zijn speerpunten in ons ontwikkelingsbeleid. Door de hoge mate van specialisatie zijn wij instaat ons volledig te concentreren op specifieke problemen van sporters en zoeken samen met hen naar de beste oplossingen.


De nieuwste ontwikkeling van SportPlus+ is de ''Kunstgras Gel''. Hiermee doen wij een belangrijke stap naar het optimaal beleven van sporten op kunstgras. Onderzoek heeft uitgewezen dat, naast ademhalingsklachten bij hoge temperaturen, schaafwonden het grootste probleem is bij het sporten op kunstgras (klik hier voor het onderzoek).


Wij zijn trots dat we na intensieve research geslaagd zijn in het ontwikkelen van de Kunstgras Gel. Hierdoor zijn sporten  zoals: Voetbal, Hockey, Korfbal en Frisbee een stuk aangenamer om te beoefenen.


In het verlengde van deze ontwikkeling en de hiermee vergaarde kennis hebben we, door enkele aanpasssingen, de ''Fighting Gel'' ontwikkeld, welke speciaal bedoeld is voor contactsporten zoals MMA en Boksen.

Sport-Plus+

INNOVATIEVE PRODUCTEN VOOR SPORTERS DOOR SPORTERS

PRODUCTONTWIKKELING