Start
Page 2
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Aanbevolen door topsporters

Direct verlichting van de pijn

Bevordert doorbloeding spieren

Eén balsem voor al uw klachten

Geadviseerd door fysiotherapeuten

Sport-Plus+

VOOR IEDERE SPORTER EEN MUST

SPIERBALSEM

Sportplus+ Spierbalsem, is een effectieve en prettig ruikende balsem gemaakt van 30 verschillende pure planten- en kruiden- extracten. De balsem is een weldaad voor het hele lichaam. De Sportplus+ Spierbalsem is speciaal ontwikkeld voor sneller herstel van blessures en werkt tevens preventief bij gebruik voor en na het sporten of andere intensieve belastingen van het lichaam. Sportplus+ spierbalsem, brengt snel verlichting bij spierpijn, gewrichtspijn, een vastzittende nek of schouder, artritis, artrose, rsi, tennisarm, ontstekingen, rug– en nekklachten, moeheid van de spieren in het gehele lichaam.


Gebruiksaanwijzing

Gebruik de balsem 3x daags op de pijnlijke delen van het lichaam. Masseer het rustig in de huid. De balsem is vetvrij vlekt niet en trekt snel in. Behandel ook regelmatig preventief de nek en schouders. De balsem geeft een comfortabel gevoel. Na gebruik uw handen wassen. De balsem is in water oplosbaar en hierdoor ook geschikt als toevoeging bij voetenbaden of bij het gebruik van vochtige compressie.


Hoe werkt spierbalsem

De spierbalsem heeft een zeer diepe en intensieve inwerking op de spierbundels en spiervezels in het gehele lichaam. Het bevordert de afvoer van melkzuur bij intensieve inspanning en zorgt voor snel spierherstel bij verlate spierpijn.

De spierbalsem heeft de unieke eigenschap dat het een positieve invloed heeft op de capilaire dichtheid van de spieren en hierdoor een betere doorbloeding van de spieren en het spierweefsel geeft. Dit geeft een sneller herstel en betere prestaties. Regelmatig gebruik van de spierbalsem ondersteund in duurtraining de opbouw van een groter aerobe prestatievermogen.