Start
Page 2
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1
Page 1

Page 1

Waarom spierbalsem van Sportplus+?

Hoe werkt de spierbalsem?

Waar komen de producten vandaan?

Wat is spierpijn en hoe helpt spierbalsem?

Hoe werkt de kunstgras gel?

Wie gebruikt er fighting gel?

Hoe werkt fighting gel?

Wie gebruikt er kunstgras gel?

Waar komen de producten van SportPlus+ vandaan?


De producten van Sportplus+ worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Het laboratorium is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige verzorgingsproducten en de producent heeft jarenlange ervaring met de productie van hoogwaardige natuurlijke lichaamsverzorgende producten.


Bij de ontwikkeling en productie van Sportplus+ producten worden louter en alleen natuurlijke grondstoffen, planten- en kruidenextracten en natuurlijke oliën gebruikt.

  

Wat is spierpijn en hoe helpt spierbalsem?

Iedere sporter kent het pijnlijke gevoel, dat ondanks een goede lichamelijke conditie, warming up en cooling down, er in lichte of ernstige mate spierpijn voelbaar is. Bij intensieve inspanning ontstaat (vroege) spierpijn doordat het afvalstof melkzuur sneller wordt aangemaakt dan door het bloed kan worden afgevoerd  (anaeroob metabolisme). Er ontstaat een ophoping van melkzuur in de spieren. Wanneer dit melkzuur in aanraking komt met de pijnpunten van de zenuwen, gaat er een signaal naar de hersenen met als gevolg spierpijn. Verlate spierpijn ontstaat bij zware inspanningen die de spieren niet gewend zijn, er ontstaan kleine of grotere spierscheurtjes, die pijn veroorzaken. Dit irriteert maar wordt door het lichaam hersteld. Bij herstel worden spiervezels dikker. Spierpijn is heel vervelend maar ook zeer nuttig, het is een teken van overbelasting van de spieren.

U minimaliseert spierpijn door zorgvuldig te trainen. Start de training met een goede warming up en sluit het af met een cooling down en rek de gebruikte spieren. Het gebruik van Sportplus+ Spierbalsem zorgt o.a. voor een goede doorbloeding en helpt de door de training ontstane afvalstoffen sneller af te voeren. De druk in de spieren neemt af en de ontstane pijn vermindert direct. 

Met betrekking tot de spierpijn is het ook van belang de training te verdelen over de week. Train  nooit dezelfde spiergroep elke dag; de spier krijgt zo geen hersteltijd om sterker te worden en de overbelasting neemt alleen maar toe en zal de spier uiteindelijk zelfs slapper worden. Pas op als u plotseling een intense, scheurende pijn ervaart. Dan heeft u waarschijnlijk een spierscheuring opgelopen en moet u naast het gebruik van Sportplus+ Spierbalsem wel degelijk rust nemen.

  

Hoe werkt Kunstgras Gel?


Kunstgras gel is een unieke combinatie van vetten en oliën die elkaar niet afstoten maar juist ondersteunen. Hierdoor ontstaat een huidverzorging die beschermd maar niet irriteert.


Door de oxidatieve glijcomponenten in de gel ontstaat aan het oppervlak, door de reactie met zuurstof, een superdunne glijlaag. Wanneer deze glijlaag wordt verwijderd door contact met kunstgras zal het vrijgekomen laagje oxideren en wederom  een superdunne glijlaag vormen.


Deze ''multi-layer'' beschermingsstructuur is uniek in de wereld en biedt u de meest effectieve bescherming tegen schaafwonden.

  

Hoe werkt Fighting Gel?


Fighting gel is een unieke combinatie van vetten en oliën die elkaar niet afstoten maar juist ondersteunen. Hierdoor ontstaat een huidverzorging die beschermd maar niet irriteert en speciaal is ontwikkeld voor toepassing op het gezicht.


Door de oxidatieve glijcomponenten in de gel ontstaat aan het oppervlak, door de reactie met zuurstof, een superdunne glijlaag. Wanneer deze glijlaag wordt verwijderd door contact met handen, handschoenen of stugge kleding, zal het vrijgekomen laagje oxideren en wederom  een superdunne glijlaag vormen.


Deze ''multi-layer'' beschermingsstructuur is uniek in de wereld en biedt u de meest effectieve bescherming tegen verwondingen welke ontstaan door wrijving.

  

Wie gebruikt er Kunstgras Gel?

Kunstgras Gel wordt gebruikt bij die sporten waar er sprake is van een verhoogde kans op schaafwonden door het al dan niet bewust vallen op kunstgras. Maar ook op hard droog gras is het goed toepasbaar.

Sporten waar Kunstgras Gel kan worden toegepast zijn onder andere: Voetbal, Hockey, Korfbal, Tennis en Frisbee.

  

Wie gebruikt er Fighting Gel?

Fighting Gel is bedoeld voor die sporter die actief is in de zogenaamde contactsporten. Hierbij kan men denken aan MMA, Boksen, Kickboksen en vele andere hieraan gerelateerde vechtsporten.

De belangrijkste redenen dat men Fighting Gel gebruikt zijn: het biedt een zeer goede bescherming, het blijft soepel op de huid, het geeft geen irritatie op de huid en in de ogen, het is makkelijk en snel aan te brengen en het is na het sporten weer eenvoudig te verwijderen.

  

Waarom spierbalsem van Sportplus+?

Simpel, omdat het werkt!

Met de Spierbalsem van Sportplus+ bespaart u tevens veel geld omdat, in tegenstelling tot vele andere producten, de spierbalsem niet gericht is op een bepaalde klacht of spiergroep.

Naast spierpijn is de spierbalsem ook zeer goed werkzaam bij artritis, artrose, rsi, tennisarm, kramp en spataders.

De spierbalsem kan zowel voor als na het sporten gebruikt worden.

De spierbalsem bevat geen schadelijke synthetische toevoegingen en is ph neutraal op de huid.

De spierbalsem is in water oplosbaar en kan ook aan het water worden toegevoegd bij voetenbaden of bij toepassing van vochtige kompressen.

  

Hoe werkt de spierbalsem?

Door de bijzondere samenstelling van de spierbalsem heeft deze een zeer diepe en intensieve inwerking op de spierbundels en spiervezels in het gehele lichaam. Het bevordert de afvoer van melkzuur bij intensieve inspanning en zorgt voor snel spierherstel bij verlate spierpijn.

De spierbalsem heeft de unieke eigenschap dat het een positieve invloed heeft op de capillaire dichtheid van de spieren en geeft hierdoor indirect een betere doorbloeding van de spieren en het spierweefsel. Dit geeft een sneller herstel en betere prestaties.

Regelmatig gebruik van de spierbalsem ondersteund in duurtraining de opbouw van een groter aërobe prestatievermogen.

  

Wie gebruiken de spierbalsem?

Wie gebruikt de spierbalsem?

De spierbalsem van Sportplus+ wordt gebruikt door iedereen die actief is in de sport. Dit kan zijn als recreant, amateur of professional.

Daarnaast wordt de spierbalsem ook gebruikt door sportverzorgers, sportmasseurs en fysiotherapeuten.

Ook diegenen die last hebben van hun spieren en/of gewrichten na zware of lichte inspanning gebruiken de spierbalsem.

Speciaal voor de iets oudere actieve beweger is op dit moment ons product Kwiek 55+ in ontwikkeling.

  

Sport-Plus+

VRAAG/ANTWOORD

WILT U MEER WETEN?

Ik heb een andere vraag